Güzelkent derneği 11 temmuz 2008 toplantısı

Yapılan yönetim kurulu toplantısında İzmir'de kaza geçirdikten sonra ameliyat olan köylümüz Çetin Baysel'in oğlu yararına destek kararı çıktı,yönetim kurulu üyeleri kendi imkanları çerçevesinde ilk desteği sundular ve tüm köylülerimizden konuya duyarlılık göstermeleri yönünde temenni dile getirildi.
*Kültürevi konusunda ise bir çok kurumdan randevu talep edilmesi kararı alındı
*Varto festivaline destek kararı konusunda anlaşıldı
*Proje çizimlerinin 23-27 Temmuzda sonuçlandırılması netleştirildi
*Bağış sözü veren tüm köylülerimizin bu bağışlarının mümkün olduğu kadar 27 Temmuz 2008 tarihine kadar Makbuz karşılığı yönetim kurulumuzun yetkili kurucularına yapması çağrısı yinelendi.
*Yeni üye kayıtlarının da sonuçlandırılması istendi
*Diğer illerde derneğimiz adına çalışma yürütmek üzere şu köylülerimize dernek temsilciler komitesi oluşumu için çağrıda bulunulması kararlaştırıldı.
Ankara:
  1. Ayhan Teker
  2. Gürsel Sarıkaş(Eylül'den sonra)

Bursa:

  1. Mehmet Koşar
  2. Orhan Karataş
  3. Özgür Saran

İzmir:

  1. Ekrem Karataş(veya Hıdır karataş)
  2. Hüseyin Sarıkaya
  3. GülHasan Gül
  4. Hasan Basri Teker

Mersin:

  1. Özgür Teker
  2. Sami Oral
  3. Yıldırım Sarıkaş

İzmit (talep durumuna göre)

Almanya (Daha sonra netleştirilecek)

Burada sıralanmayan farklı illerdeki tüm köylülerimizin de kendi çaplarında gönüllü olarak dernek temsilcisi oldukları,yukarıda belirlenen illerde temsilci olarak belirlenen köylülerimizin ihtiyaç duyulması durumunda kendi bölgelerinde istedikleri kadar yardımcı kişiyi bu oluşuma dahil edebilecekleri,Derneğimizin amacının bir an evvel diğer illerdeki Tatan'lıları da bu çalışmaya katmak ve kültürevi konusunda atılacak adımları hızlandırmak olduğu belirtildi.Yukarıda sıralanan köylülerimizle irtibata geçilmiş henüz ulaşılamayanlar varsa onlara da ulaşılması için gerekenin yapılması benimsenmiştir.

Bu göreve davet çağrımızın amacının yeterince anlaşılacağını ve köylülerimiz arasında birlik ve dayanışma ruhunu güçlendireceğini öngörüyoruz.Söz konusu çalışmada yer alamayacağını düşünen köylülerimiz varsa yerlerine acilen yeni kişilerin yetkilendirilmesi gerektiğinden cevapların da en kısa sürede İstanbuldaki dernek yönetimimize bildirilmesi yerinde olacaktır.

Derneğimizin benimsediği prensip karar gereği Kültürevi temelinin Yayladan dönüş döneminde 4.Tatan Halk Şenlikleri sırasında atılmasının uygun olacağı sonucuna ulaşılmıştır.Şenliklerimizin kültürel ve sanatsal bir içerikle dolu dolu geçmesi için ön çalışmalarımız devam etmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güzelkent Derneği Radyo Barış ödül töreninde

köy dernegimizde 1 Olagan kongre sonucu